Dessertopskrifter

Sunde desserter og snacks

Man kan sagtens stadig spise desserter og snacks, selvom man prøver at leve sundere. Det handler bare om at spise de rigtige desserter og snacks.

Hos Carrotstick kan du finde en lang række opskrifter på sunde desserter og snacks, som kan hjælpe dig til at tilfredsstille sukkertrangen, uden at du skal have dårlig samvittighed bagefter. Du kan eksempelvis prøve at lave desserter såsom en vegansk raw cheesecake med kokos og lime, avocado brownies med mandler og frosting, frisk rabarbersorbet med knas eller marokkanske mandelkager med orangeblomst.


Hvis du er mere til det salte køkken, har vi også opskrifter på
sunde snacks såsom sprøde grønkålschips, ristede græskarkerner eller kanelbagt butternut squash med grønkålspesto.


Det skal ikke være en forbrydelse at spise hverken desserter eller nogle snacks i løbet af dagen. Med vores opskrifter kan du både få stillet den lille sult, og stadig opretholde en god og balanceret kost. 

Mangler du inspiration til andre sunde retter?

En stor del af at opretholde en sund og aktiv livsstil, er gennem den rette kost. Hos Carrotstick har vi en lang række af opskrifter på sunde og lækre retter. Du kan blandt andet finde sunde opskrifter på sund morgenmad, frokostopskrifter, smagfulde opskrifter på sund aftensmad, tilbehør og opskrifter på alverdens sunde drikke. Så dyk ned i vores store mad-univers og lad dig inspirere!