OM CARROTSTICK

Carrotstick er et online sundhedsunivers.

 

Vores filosofi er, at madlavning skal være nemt og ikke tage for lang tid. Mange af opskrifterne du finder her er vegetariske eller veganske, da dét er vores måde at opfordre til mere grønt i hverdagen og et mindre Co2 aftryk.

For os handler sundhed om, at have det godt med sig selv, at få rørt sig og finde den balance, der passer til vores individuelle behov og præferencer. Og så er det vigtigt, ikke at blive fanatisk. Selv ynder vi at spise en eller anden form for slik, kage, chokolade eller lignende stort set hver dag.

 

Hvis du vil samarbejde eller har spørgsmål, kan du kontakte os på mail@carrotstick.dk eller via Instagram.

 

HVAD ER “CARROTSTICK”?

For at få den fulde forståelse for, hvad Carrotstick egentlig er for en størrelse i 2022, er det vigtigt at kende hele historien.

I 2013 startede Carrotstick.dk. Det var her sundhedsbølgen for alvor var ved at tage fart, og vi var ærgerlige over, at helt almindelige mennesker var “sundhedsforvirrede” og bange for, at spise helt almindelig mad. Selvudnævnte sundhedsguruer var med til at gøre situationen værre, og vi vidste, at der skulle et modsvar til – et sted, hvor folk kunne gå hen og finde hoved og hale i alle myterne og læse artikler om sundhed, der var til at stole på. Samtidig skulle det også være nemt at finde sunde opskrifter med “normale” ingredienser, eller muligheden for at skifte ud med, hvad man lige havde i køkkenskabet. Målet var at uddanne og inspirere.

 

Derfor samlede vi en masse ernæringsfaglige skribenter og opskriftudviklere, der kunne hjælpe med at lave mere indhold. For vi vidste, at det var lettere at løfte i flok. Meget vand er løbet under broen siden, en masse dygtige mennesker har været med ombord og Carrotstick.dk er i dag en af de mest velbesøgte opskrifts- og sundhedshjemmesider i Danmark. Carrotstick har igennem tiden lavet både kostvejledning, undervisning, workshops, retreats, kostplaner og endda en kogebog.

 

Forretningen udviklede sig for alvor i 2016/2017. I 2017 lavede vi Carrotstick Creative, en søstervirksomhed til Carrotstick, da vi kunne se, at særligt mindre fødevarevirksomheder havde behov for nogle af de kompetencer vi sad med indenfor sociale medier og influencer marketing. Efterspørgslen var overvældende. Som digitalt indfødt, erfaring som “influencer” fra den anden side af bordet, og en nysgerrighed på data og performance, så vi, at den viden vi havde oparbejdet, gav adgang til at arbejde med en niche, hvor det var nemmere at tjene penge på viden og kompetencer.

Vi elsker stadig mad, men vors syn på sundhed har udviklet sig, og vi ved nu, at der er mere i sundhed end, hvad fx Fødevarestyrelsen anbefaler. Vi har en spirende holistisk sundhedsbevægelse, der stille og roligt smelter ind med det anerkendte, evidensbaserede sundhedssystem. Der er meget hokus pokus, men der er også enormt meget godt at hente. Vi holder mig derfor orienteret om begge sider med stor nysgerrighed omkring hvad, der rører sig og hvad der for alvor rykker.

 

Tusinde tak fordi du læser med.

Carrotstick

 

om Carrotstick

SE HVAD CARROTSTICK TIDLIGERE HAR LAVET

EN SJOVERE RÅKOST

FEEL GOOD EVENT

POWER SMOOTHIE

JANUAR VLOG

YOGAEVENT

SUNDHEDSRETREAT