Frokostopskrifter

Lækre og sunde opskrifter på frokost

Mangler du nogle gode frokost ideer? I hverdagens travlhed kan man hurtigt miste inspirationen i køkkenet, og så ender man ud med de samme triste rugbrødsmadder igen og igen.

Hos Carrotstick har vi derfor samlet en række opskrifter på lækker og sund frokost, så du lettere kan få en krop i balance. En sund frokost er nemlig en vigtig del af en sund og afbalanceret kost. Det kan hjælpe med at forsyne kroppen med næringsstoffer, der er nødvendige for at opretholde energi og koncentration i løbet af eftermiddagen.

Her kan du finde opskrifter på alt fra lækre salater, wraps, smørrebrød og meget mere. Prøv eksempelvis vores squashvafler med avocreme og laks, quinoadeller med soltørrede tomater, gulerodstacos med cheddar eller Buddha bowl med karamelliserede rødløg og søde kartofler.

Mangler du inspiration til andre sunde retter?

En stor del af at opretholde en sund og aktiv livsstil, er gennem den rette kost. Hos Carrotstick har vi en lang række af opskrifter på sunde og lækre retter. Du kan blandt andet også finde opskrifter på sund morgenmad, appetitvækkende opskrifter på aftensmaddessertopskrifter, tilbehør og sunde drikke.