Opskrifter på sund aftensmad

Lad dig inspirere af vores mange opskrifter til sund aftensmad

Mangler du ideer til aftensmad der både er nem, hurtig og sund? De fleste af os oplever i perioder, at hverdagen kan blive en smule hektisk. Efter en lang dag på arbejde, er man ikke nødvendigvis i humør til at stå i timevis ude i køkkenet. Aftensmaden må helst gerne være lidt nem og hurtig at lave. Men bare fordi det skal gå lidt stærkt, behøver man ikke at gå på kompromis med sundheden. 

 

Hos Carrotstick er vores univers fyldt med inspiration. Vi tilbyder et væld af aftensmadsidéer, uanset om du ønsker noget lækkert, sundt eller blot en sundere variant. Vi brænder for at skabe nemme opskrifter, hvor smagen er i højsædet, og hvor vi med lethed kan inkludere ekstra grøntsager. Du kan blandt andet prøve en hurtig pastaret med kæmperejer, raw food sushi, græskarbygotto med valnødder, speltfrikadeller med spinat, feta og basilikum eller en gulerodspizza med et twist

 

Mangler du ideer til andre sunde retter?

En stor del af at opretholde en sund og aktiv livsstil, er gennem den rette kost. Hos Carrotstick har vi en lang række af opskrifter på sunde og lækre retter. Du kan blandt andet også finde opskrifter på sund morgenmad, frokostopskrifter, dessertopskriftertilbehør og sunde drikke.

HVAD SKAL JEG HAVE TIL AFTENSMAD?

Det er et spørgsmål, vi nok alle stiller os selv fra tid til anden: “Hvad skal jeg lave til aftensmad?” Eller “Hvad skal vi have til aftensmad i dag?”. Det kan være udfordrende at finde på nye og spændende idéer til aftensmad. Derfor har vi samlet vores bedste opskrifter til nem, sund og lækker aftensmad, Oftest endda vegatarisk, kalorielet eller glutenfrit.