Opskrifter på sund aftensmad

Lad dig inspirere af vores mange opskrifter til sund aftensmad

Mangler du inspiration til sund aftensmad der både er nem, hurtig og sund? De fleste af os oplever i perioder, at hverdagen kan blive en smule hektisk. Efter en lang dag på arbejde, er man ikke nødvendigvis i humør til at stå i timevis ude i køkkenet. Aftensmaden må helst gerne være lidt nem og hurtig at lave. Men bare fordi det skal gå lidt stærkt, behøver man ikke at gå på kompromis med sundheden. 

 

Sund aftensmad er vigtig, fordi det er det sidste måltid på dagen, og det kan have stor indvirkning på vores krops sundhed og trivsel. En sund aftensmad kan hjælpe med at forsyne kroppen med de nødvendige næringsstoffer, der er nødvendige for at styrke immunsystemet, fremme fordøjelsen og forhindre udvikling af sygdomme.

 

Hos Carrotstick finder du en lang række af opskrifter på sund aftensmad, som samtidig er fulde af smag. Du kan blandt andet prøve en hurtig pastaret med kæmperejer, raw food sushi, græskarbygotto med valnødder, speltfrikadeller med spinat, feta og basilikum eller en gulerodspizza med et twist

 

Mangler du inspiration til andre sunde retter?

En stor del af at opretholde en sund og aktiv livsstil, er gennem den rette kost. Hos Carrotstick har vi en lang række af opskrifter på sunde og lækre retter. Du kan blandt andet også finde opskrifter på sund morgenmad, frokostopskrifter, dessertopskriftertilbehør og sunde drikke.