Nogle gange skal der bare en klassisk råkost på bordet. Her får du den i en knasende udgave med syrlige granatæblekerner og søde, sprøde kokoschips. Desuden giver æblejuicen, der bruges som dressing, en rigtig lækker smag. Velbekomme 🙂
Hvis du er mere til en lidt anderledes salat med gulerødder prøv Krydret rissalat med mandler, kalamataoliven og bagte gulerødder.
Opskriften
2-4 personer
Forberedelse: 10 min / I alt: 15 min
Ingredienser
- 400 g gulerødder
- 2 stk æbler
- æblejuice
- 1 stk granatæble
- 1 håndfuld mynteblade
- ristede kokoschips
Fremgangsmåde
Skræl og riv gulerødderne groft. Skær æblerne i ønsket størrelse og marinér dem i æblejuice, så det dækker æblerne helt.
Rul granatæblet, så kernerne frigøres. Skær granatæblet over på midten hen over en si og pil kernerne ud, så de kan dryppe af.
Hak myntebladene groft.
Ved servering sier du æblerne og blander dem med gulerødderne.
Server en bund af gulerødder og æbler og top med granatæblekerner, ristede kokoschips og mynte.