Inspiration til madpakken, den lille sult eller til en regnvejrsdag med indendørshygge? Det er kun fantasien der sætter grænser til hvornår disse nemme pesto snegle kan nydes og så er de super nemme at lave 🙂
Vores søde opskriftudvikler Cathrine har smækket denne opskrift sammen til Jer, som passer så godt i fx madpakken.
Prøv også: gulerodspizza og/eller små dessertpizzaer
Det her er bare en grundopskrift. Du kan egentlig bytte fyldet ud, med lige det du ønsker. Prøv fx med tomatsovs, ost og basilikum. Mhhhmm 🙂
Her er brugt en persillepesto fra Meyers, men du kan også lave den nemt selv. Se her: Hjemmelavet pesto i en fart
Velbekomme 🙂
Opskriften
Ca. 20 stk.
Forberedelse: 20 min / Tilberedning: 15 min / I alt: 35 min
Dej
- 50 g gær
- 3 dl lunkent vand
- 1 stk salt
- 2 spsk rapsolie
- 500 g pizzamel
Fyld
- Løg
- Grøn pesto
- Revet mozarella
- Revet parmesan
- Tørret rosmarin
Næringsindhold
Fremgangsmåde
Dej:
Start med at tænde ovnen på 250 grader og put en bagesten/pizzasten ind i ovnen så den varmer med (har du ikke sådan en, kan du istedet putte en bageplade med ind i ovnen).
Kom gæren i en stor skål og tilsæt det lunkne vand. Rør til gæren er opløst. Tilsæt salt og olie. Rør ¾ af melet i. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt resten af melet i. Ælt dejen godt igennem.
Fyld:
Rul dejen ud så den er tynd. Smør dejen med pesto, drys med hakket løg, revet mozarella og revet parmesan. Put herefter tørret rosmarin på. Rul dejen som en roulade og skær skiver, som ligges på bagepapir og trykkes let flade. Tag bagestenen/pizzastenen/bagepladen ud af ovnen og før bagepapiret med sneglene over på.
Bag på 150 grader i 4-5 min. Skru herefter ned til 175 grader og bag til sneglene har fået farve. Vi gav dem ca. 8-10 min. udover, men det er forskellige fra ovn itl ovn, så hold øje.
Mener du 250 grader der hvor der står 150 grader? Det krydser jeg fingre for