Reklame
i samarbejde med Weber, i anledningen af deres nye elgrill Pulse2000
Dessertpizza, smager det godt? Svaret er JA! Desserten er anderledes, smuk og fuld af smag. Den sprøde bund, der møder mascarponecremen første gang under bagningen, er intet mindre end en herlig kombination. Efter lettere afkøling smøres pizzabundende endnu engang med et lag mascarponecreme. Til sidst pyntes de små pizzaer med valgfrie bær, og du har mulighed for at være kreativ med alverdens farver.
Denne opskrift er lavet på grillen, men kan også nemt laves i ovnen. I denne opskrift er dessertpizzaerne bagt i Webers nye elgrill, som nemt kan bruges på altanen, da den blot skal sættes i en stikkontakt, og kræver hverken kul eller gas. Og resultatet er det samme – super lækkert!
Lav hele aftenmaden på grillen og gå i pizza-mode. Pizza til hovedret og dessertpizza til dessert. Find flere lækre pizzaopskrifter her og Webers egen pizzasten her.
Hvis du hellere vil lave én stor pizza, kan du også sagtens dette. Begge dele fungerer rigtigt godt!
Du kan også se en lille Instagram-video fra dessertpizzaernes fotodag her 🙂
8 stk.
Forberedelse: 15 min + 1 t hævning / Tilberedning: 15 min / I alt: 1 t og 15 min. Smuldr gæren i det lunkne vand og rør til det er opløst. Tilsæt olie og salt. Rør mel i, til du opnår en fast dej. Ælt dejen glat og smidig og lad den hæve i cirka 1 time. Når dejen har hævet, deles den i fire. Herefter rulles dejen til 8-10 små tynde pizzaer. Smør dem med et lag mascarpone creme og bag dem ved 230 grader på enten grillen eller 200 grader i ovnen i ca. 8 minutter, til de er lettere gyldne. Lad dem afkøle en smule. Smør nu igen et lag mascarpone creme på og top med ønskede bær, blomster og krydderurter. Opskriften
Dej
Mascarponecreme
Topping
Næringsindhold
Fremgangsmåde