Her får du opskriften på en skøn dip, som gør det nemt og hyggeligt at spise grøntsager, både for dig og ungerne. Grøntsagsstænger kan eksempelvis være gulerødder, agurkestave, lynstegte sukkerærter, asparges, rå champignons, peberfrugt, babymajs, skrællet bladselleri eller lynkogte grønne bønner fra frost.
Den kan også bruges til madpakken i en bøtte for sig.
Hvis du har PCO(S), eller blot vil lave dippen sukkerfri, kan du bruge en sukkerfri ketchup eller lidt tomatpuré i stedet for almindelig ketchup.
Hvis du vil prøve andre dips til dine grøntsagsstænger, så prøv vores opskrift på hummus og misodip – Velbekommen 😉
Vil du have inspiration til tilbehør? Så gå til vores sektion for tilbehør
Opskriften
1 portion
Forberedelse: 5 min. / Tilberedning: 0 min. / I alt: 5 min.
Ingredienser
- 3 spsk cremefraiche
- 1 spsk ketchup
- 1 tsk sennep
- 1 tsk karry
- salt og peber
Næringsindhold
Fremgangsmåde
Uh ja den er rimelig avanceret, så hold tungen lige i munden:
1. Rør ingredienserne sammen i en skål.
2. Spis som dip.