Her får du opskriften på en skøn dip, som gør det nemt og hyggeligt at spise grøntsager, både for dig og ungerne. Grøntsagsstænger kan eksempelvis være gulerødder, agurkestave, lynstegte sukkerærter, asparges, rå champignons, peberfrugt, babymajs, skrællet bladselleri eller lynkogte grønne bønner fra frost.
Den kan også bruges til madpakken i en bøtte for sig.
Hvis du har PCO(S), eller blot vil lave dippen sukkerfri, kan du bruge en sukkerfri ketchup eller lidt tomatpuré i stedet for almindelig ketchup.
Hvis du vil prøve andre dips til dine grøntsagsstænger, så prøv vores opskrift på hummus og misodip – Velbekommen 😉
Vil du have inspiration til tilbehør? Så gå til vores sektion for tilbehør
Opskriften
1 portion
Forberedelse: 5 min. / Tilberedning: 0 min. / I alt: 5 min.
Ingredienser
- 3 spsk cremefraiche
- 1 spsk ketchup
- 1 tsk sennep
- 1 tsk karry
- salt og peber
Næringsindhold
Fremgangsmåde
Uh ja den er rimelig avanceret, så hold tungen lige i munden:
1. Rør ingredienserne sammen i en skål.
2. Spis som dip.
🙂
Mega-kompliceret. Måske du kan lægge en video op –
🙂 😉
Ja, jeg overvejer en step-by-step guide med rolig stemmeføring, er det okay? 😉
Den er meget svær at lave og den smagte ikke så godt i starten men så ladge heg mange forskelige ingredienser før det smagte oksy
Den er meget svær at lave og den smagte ikke så godt i starten men så lagde jeg mange forskelige ingredienser
i før det smagte okay
Hej
Jeg har lavet Dippen, men min blev gul. Og ikke hvid som på billedet.
Forstår jeg ikke
Hej Heidi!
Skønt at du har lavet dippen! Den er go, ikke? Den gule farve skyldes karry og sennep!
Dejlig dag til dig.
De bedste hilsner,
Caroline