Kender du det?
Jeg vil vove at påstå, at alle mad- og sundhedsentusiaster har gjort det. Købt en ny, spændende og måske lidt pebret vare i supermarkedet eller helsekosten, som man var sikker på ville blive et hit.
Men når nyhedsglæden er ovre, og hverdagen ruller, forsvinder alle de gode intentioner eller idéer direkte i glemmebogen.
Varen bevæger sin stille og roligt kurs mod det bagerste hjørne af skabet, lige indtil man ved en tilfældighed støder på det, bare for enten at stille det længere tilbage i skabet eller kyle det i skraldespanden med en for længst overskredet holdbarhedsdato. Loppefrøskaller – ofte kendt som HUSK ®fibre kan desværre nemt blive sådan en vare.
Hvordan var det lige med det der HUSK?
Ja, hvad er loppefrøskaller nu egentlig også godt for? Og hvordan skal og kan det bruges, så det også smager godt?
HUSK ®fibre er pulveriserede skaller af loppefrø, som har et meget højt indhold af kostfibre, der forebygger forstoppelse samt livsstilssygedomme. Hvis du har cøliaki (glutenallergi) eller bare gerne vil erstatte nogle meltyper, kan HUSK ®fibre også bruges i bagning i stedet for mel.
Her hos Carrotstick har vi stor succes med at bruge det i bagværk, og nedenfor finder du nogle af vores favoritopskrifter på pizza, boller og brød, hvor du med sikkerhed vil genfinde din HUSK ®fibre-glæde igen!
Ud over nedenstående opskrifter gør HUSK sig også godt i smoothies eller sunde pandekager såsom disse bananpandekager.
1 Kommentar