Hvis du også gerne vil spise flere grøntsager, så prøv at bruge squash i dine retter. Det smager ikke rigtig af noget, men bidrager med en masse vitaminer og mineraler. Her er opskriften på pandekager med revet squash, så du kan nyde dine grøntsager – og så lige fra morgenstunden endda. Du kan også bruge gulerødder, hvis du hellere vil det.
Opskriften
1 person
Forberedelse: 10 min. / Tilberedning: 10 min. / I alt: 20 min.
Ingredienser
- 0,5 stk squash
- 2-3 spsk havregryn (grove/fine)
- 2 stk æg
- 1 klat smør (til stegning)
- 1 tsk sukker/sirup/honning (til ovenpå)
Næringsindhold
Per portion
Kalorier
283
Protein
17
Kulhydrat
16
Fedt
15
Fremgangsmåde
Riv squashen fint, og pres væsken ud med hænderne.
Bland med æg og havregryn i en skål, for eksempel med en gaffel.
Steg i tynde klatter i eksempelvis smør (er du i tvivl om fedtstoffer i forbindelse med stegning, så læs her)