Som nogle af jer måske har bemærket, så holder vi nogle arrangementer med Søris i den kommende tid. Men det er kun en lille del af et større samarbejde, og det er vi super stolte af!
Vi har lovet at hjælp Søris med at blive promoveret til flere af de små danske hjem, så mange flere mennesker får øjnene op for de dejlige råvarer og produkter som Søris hver dag bringer ud i størstedelen af Coops butikker. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal kigge efter, så se bare her:
Vi er ret stolte af at repræsentere Søris og deres værdier, som vi i høj grad deler. Søris er lig med økologi og kvalitet. De har 30 år på bagen som økologer, og Sørisgaard drives nu på tredje generation af Jan og hans hårdtarbejdende team. De producerer en lang række korn og grøntsager, alt lige fra gulerødder til glaskål. Og har de også et bredt sortiment af meltyper og har for nylig begivet sig ud i at lave lækre convenience produkter. De leverer desuden råvarer til kantiner og restauranter rundt omkring i landet. Se mere om Søris i denne lille video – den er de 4 minutter værd!
Fra midten af september, skal vi desuden være med til at styre deres sociale medier, så hvis du vil følge med, er det bare om at følge deres sider på Facebook og Instagram.
POP-UP RESTAURANT MED SØRIS
Musiktorvet ved Amager BioVær med når vi fejrer Søris 30 års jubilæum med økologi med en pop-up restaurant i København. Carrotstick.dk & Torben Klitbos Quartier har sammensat menuen til lejligheden med omdrejningspunkt i grøntsager fra Sørisgård. Middagen foregår under musiktorvets overdække, hvor der opstilles langborde, bænke og et midlertidigt køkken, så der bliver virkelig tale om et urbant møde imellem land og by.
Søris 30 års Jubilæums menu
Forret
Hokkaidosuppe grillede porrer, fåremælksyoghurt og trøffelvinaigrette
Hovedret
Urtebagt knoldselleri, frisk choucroute af spidskål og fennikel med røgede kartofler og dildbouillon
Dessert
Carrotsticks signatur marzarinbund med karameliseret kokossukker, vaniljemascarpone og sød kompot af havtorn og Søris gulerødder
Billetter
Pris pr. person: 175 kr. + billetgebyr
Læs mere og køb din billet på madbillet.dk
Du kan også følge med i eventet på facebook: Økologisk Pop-up Restaurant med Søris og Carrotstick
Praktisk informationer
Middagen foregår ved langborde, gæsterne placeres som billetterne bestilles. Så vil I sidde sammen, så bestil sammen. Musiktorvet er overdækket, men klæd dig på efter vejret og er du særlig kuldskær så medbring et tæppe.
Drikkevarer hentes i baren, hvor der sælges et bredt udvalg af økologisk vin, øl og sodavand.
Tidspunkter
Vælg et af følgende ankomsttidspunkter
17.30 – 19.30
18.00 – 20.00
18.30 – 20.30
Adresse: Musiktorvet, Øresundsvej 6, 2300 Kbh. S.
(Allerede afholdt) 19. august – Høstfest på Sørisgaard og “Middag i det grønne”
Se billeder fra arrangementerne her
Søris fejrer 30 år med økologi på Sørisgaard med en herlig høstfest. Entré er gratis. Kom og få en sjov og oplevelsesrig dag på gården og smag lækker mad, bl.a. opskrifter fra vores kogebog. Du kan bl.a. få en vogntur og rundvisning i marken, der er halmhoppebord, grøntsagssnitteværksted, café med lækre snacks, snobrød, bål, skattejagt, gårdbutik og friskhøstede grøntsager. Og lækker mad fra Trailer Food. Vi vil også være der og uddele smagsprøver fra vores bog, som vi også sælger på selve dagen.
Om aftenen er der middag i det grønne, hvor vi serverer en 3-retters vegetarisk menu baseret på Søris’ råvarer (se afsnittet her under). Ventetiden mellem høstfest og middag kan bruges i gårdens afslappede omgivelser eller med en tur i skoven. Søris ligger i det smukke naturfredede område ved Jørlunde mellem Slangerup og Ølstykke blot 35 kilometer fra København.
Læs mere om høstfesten på facebook eventet.
Middag i det Grønne
Sæt dig til bords midt i Sørisgaards smukke marker og nyd en 3-retters menu baseret på gårdens egne økologiske grøntsager. Sammen med Torben Klitbo og hans team fra Quartier hoster vi en pop up-restauranten midt i det smukke istidslandskab ved Sørisgaard i Nordsjælland. En sjælden oplevelse med smuk natur og vegetarisk mad i særklasse.
3-RETTERS MIDDAG I DET GRØNNE
Forret: Hokkaidosuppe grillede porrer, fåremælksyoghurt og trøffelvinaigrette
Hovedret: Urtebagt knoldselleri, frisk choucroute af spidskål og fennikel med røgede kartofler og dildbouillon
Dessert: Rødbede-tarte tatin med lakridsmarengs, vaniljeis og hindbær
Glæd dig til en grøn menu med masser af smag, bid og flotte farver!
Vi serverer kl. 17.30 og kl. 19. Billetter købes via madbillet.dk – husk også at skrive “deltager” på vores facebook event 🙂
Pris 175 kr. pr. person
(+ 10 kr. i billetgebyr)
Og hvis du endnu ikke fik set videoen længere oppe i indlægget, så får du lige chancen igen 😉 Den er nemlig virkelig god og informativ!