Giv din morgengrød en flot dybrød farve og et lækkert smagskick med denne opskrift på rødbedegrød med kakao, dadler og paranødder. Med få ingredienser kan du lave en enkel og sund morgenmad, der smager fantastisk. Læs med her og få opskriften på denne farverige og smagfulde grød.
Grøden er let, lækker og smagene passer utrolig godt sammen! Kombinationen bliver kun bedre med søde dadler, paranødder og en dejlig vanlijeyoghurt. Så er din morgen altså startet rimelig godt.
Fandt du denne opskrift i jagten på glutenfri inspiration? Så se vores glutenfri sektion.
Savner du inspiration til sund og smagfuld morgenmad? Gå til vores opskrifter på morgenmad.
Opskriften
1 portion
I alt: 20 min
Ingredienser
- 50 g grovvalsede havregryn
- 1,5 dl rødbedesaft
- 0,5 dl vand
- 1 spsk sukker eller akaciehonning
- 1,5 spsk kakaopulver
- 10 stk paranødder
- 5 stk tørrede dadler
- 1 stk æble
- 0,5 dl neutral- eller vaniljeyoghurt
Fremgangsmåde
- Bland havregryn, rødbedesaft, vand, sukker og kakaopulver i en lille gryde. Kog blandingen op til grød.
- Skær dadlerne i små ringe, og bræk paranødderne i mindre stykker. Skyl æblet, fjern kærnehuset, og skær det i mindre tern. Bland dadler, nødder og æbletern i den varme grød.
- Anret grøden i en skål, og server den med en smule vaniljeyoghurt.