Bløde og dejlige matchakugler med en et lille twist? Ja tak! Og findes der noget nemmere end at smide dadler og mandler ned i en foodproccessor? Nej vel, og så er det oven i købet temmelig sundt. Kuglerne er her drysset med matcha, som har en lidt støvet smag. Matcha er kendt fra det japanske køkken og alle dens gode egenskaber.
Hvis du er matcha fan, så tilføj 1 tsk matchapulver i kuglerne. Og prøv da også lige denne lækre matcha iste med mynte og lime.
Tip. Brug gerne friske bløde dadler, husk at fjerne stenen.
Tip 2. hvis du ikke har matchapulver, så drys i stedet med flormelis.
Opskriften
Ca. 12 kugler
Ingredienser
- 200 g dadler
- 50 g mandler
- 1 tsk matchapulver
- 2 spsk kakaopulver
Fremgangsmåde
Blend dadler med mandler i en foodprocessor indtil massen samler sig.
Rul massen til små kugler, og rul dem i kakao pulver.
Sæt på køl i 1 time. Drys med matcha pulver lige inden servering.
Simpelt, nemt og lækkert 🙂