Hvis du mangler en opskrift på en nem og lækker vintersalat, skal du helt sikkert prøve denne, som tager udgangspunkt i sæsonens lækreste råvarer. Den passer perfekt til både kød og fisk og kan varieres i det uendelige.
Opskriften
6 personer
I alt: 20 min.
Ingredienser
- 4 stk gulerødder
- 1/2 stk rødkål
- 4 spsk yoghurt naturel, skyr eller græsk yoghurt
- 4 spsk grov sennep
- 2 spsk æbleeddike
- 1 tsk honning
- 1 drys salt og peber
- 2 bundt persille
- 2 håndfulde ristede nødder eller kerner (kan undlades)
Næringsindhold
Pr. person:
Kalorier:
92
Protein:
4g
Kulhydrat:
8,8g
Fedt:
3,5g
Fremgangsmåde
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver, eventuelt med en kartoffelskræller, så de bliver helt fine.
Skyl kålen og snit den ligeledes fint.
Rør yoghurt, sennep, æbleeddike og honning til en dressing. Smag til med salt og peber.
Vend dressingen med rødkål og gulerødder.
Skyl persillen grundigt og hak den groft. Bland den med coleslawen. Rist eventuelt nødder eller kerner på en pande og drys over coleslawen.
Bon appetit!