Den originale Bounty har fået ny farve – det pyntede da lidt på den, ikkesandt? Det er ret fascinerende og gør retten ekstra delikat, når man kan justere naturens farver, som er tilfældet her. Smagen ændres ikke gevaldigt, men spiser vi ikke også lidt med øjnene? Tilføj det pulver, du har lyst til, hvad end du ligger inde med acai, blåbær, hindbær, rødbede eller måske havtorn.
Kast dig endelig ud i opskriften – den er nemlig super let at gå til. Du kan med fordel fordoble portionen og opbevare på køl, hvis den søde tand skulle finde på at melde sin ankomst.
Opskriften
6 stk
Forberedelse: 10 min. / Tilberedning: 50 min. / I alt: 60 min
Ingredienser
- 100 g kokosmel
- 15 g kokosolie
- 20 g honning
- 1 tsk vaniljepulver
- 2 tsk valgfri frugtpulver, fx acaipulver, blåbær eller hindbær
- 50 g kokosmælk (den fede del)
- 100 g mørk chokolade til overtræk
Næringsindhold
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne godt sammen. Brug gerne hænderne til at massere det hele godt ud i hinanden. Bemærk, vi har brugt ekstra pulver, for at give lidt mere flot farve til billedet på opskriften.
Tryk massen i en firkantet form, beklædt med film eller bagepapir. Kom massen på køl i ca. 45 min, til det er helt fast. Skær dem derefter i passende stykker på 4-6 cm.
Smelt chokoladen over vandbad og overtræk. Sæt igen på køl i 5-10 minutter, til chokoladen har sat sig.