Reklame
i samarbejde med Weber, i anledningen af deres nye elgrill Pulse2000
Du kender nok den klassiske grød – den, som du hurtigt lige kan bikse sammen om morgenen i gryden over komfuret. Er du en grødelsker, så skal du prøve at lave grøden på ny manér – nemlig i en bagt version.
Denne opskrift er lavet på grillen, men kan også nemt laves i ovnen. I denne opskrift er grøden bagt i Webers nye elgrill, hvor der er nem temperaturstyring, og du også nemt kan bage et brød, varme morgenboller eller stege brunchpølser, mens du alligevel er i gang. Mulighederne er mange!
Denne bagte grød har en dejlig cremet konsistens, en dejlig sødme og smagen af vanilje er tydelig – en perfekt kombination med bær, både i grøden og ovenpå. Er du vild med den bagte grød, så prøv også denne med varme krydderier.
Rigtig god fornøjelse! 🙂
Næringsberegningen er lavet på selve grøden per person, uden topping.
1 portion, 4 pers
Forberedelse: 10-15 min / Tilberedning: 15 min / I alt: 25-30 min Varm grillen op på 230 grader eller ovnen på 180 grader. Rist mandlerne på en pande 5-10 minutter. De skal begynde at dufte og være let gyldne. Hak dem derefter groft. Gem lidt af de hakkede mandler til at toppe med. Bland alle ingredienser sammen og hæld det i en stentøjsgryde eller ildfast fad. Bag grøden i 15 min uden låg på grillen, og 10-15 min i ovnen. Top derefter med friske bær, skyr og hakkede mandler.Opskriften
Grød
Tilbehør
Næringsindhold
Fremgangsmåde