En god pastaret er altid god at have i hånden, hvis det skal gå stærkt en aften. Pastaretter kan varieres i det uendelige alt efter, hvad man lige har i køleskabet. Her kommer mit bud på en meget simpel men rigtig lækker pastaret, som du kan lave på under en halv time.
Opskriften
2-3 personer
Ingredienser
- 1 pakke frisk grovpasta
- 1 aubergine
- 1 håndfuld pinjekerner
- 150 g semidried tomater
- 0,5 dl madlavningsfløde
- 1 lille skvat hvidvin
- salt og peber
- citronsaft
- olivenolie til stegning
Fremgangsmåde
Sæt en gryde med vand over til pastaen. Tilføj pasta og salt, når vandet koger. Opvarm derefter en stegepande med olivenolie ved medium temperatur. Skær imens auberginen i tern af 1×1 cm. Tilsæt aubergineternene og pinjekerner og drys med salt. Tag auberginetern og pinjeerner af panden, når de begynder at få farve.
Hæld et et skvat hvidvin og madlavningsfløde på panden, når pastaen mangler cirka to minutter. Efter lidt tid kan resten af ingredienserne blandes i. Smag til med salt, peber og citron.
Taadaa – så har du en super lækker og nem pastarat, som kan laves på selv de travle dage. Server i en flot, dyb spisetallerken og du har en ret, der smager som en million på kun 30 minutter!