//Reklame for Rawbite//
Disse chokoladekugler er så lækre cremede, at det ikke er til at tro, at de rent faktisk er sundere end de almindelige. I denne opskrift er de overtrukket med chokolade og drysset med frysetørret hindbær, kokos og pistacienødder, men mulighederne er mange. Du behøves ikke at overtrække dem med chokolade, men kan sagtens bare rulles i kokos, raw kakaopulver, kakaonibs osv. Lige hvad man har lyst til!
Chokoladekugler med Rawbite
I samarbejde med Rawbite har vi fået muligheden for at udvikle disse ekstraordinært lækre chokoladekugler. Deres barer er kun lavet af de allerbedste ingredienser, og så er de både økologiske, glutenfrie, laktosefrie og uden sukker. Deres barer er lavet ud fra tanken om enkelthed, velsmag og naturlige råvarer. Idéen var at skabe en enkel, ærlig, rå og sund fødevare med en fantastisk smag, som kan medbringes og nydes overalt. Bedre snack finder du vidst ikke
Vil du se flere opskrifter med Rawbites? Så har vi en Sprød Kålsalat med pære, feta og Rawbite og en Kokos Panna Cotta med syltede rabarber og Sprød Rawbite
Velbekomme 🌸
Opskriften
10-20 stk.
Forberedelse: 5 min / Tilberedning: 10 min + 30 min / I alt: Ca. 45 min
Ingredienser
- 100 g dadler (friske)
- 2 Rawbite Cacao
- 1/2 dåse kikærter
- 30 g ægte smør (kan erstattes af kokosolie)
- 1 spsk kokosolie
- 4 spsk mandelmel
- 4 spsk rawkakao
- 1 tsk salt
- Lidt vand
Fremgangsmåde
Fjern stenen fra dadlerne og tilføj alle ingredienser til en foodprocessor. Blend længe til det hele er ensartet. Måske skal du lige stoppe et par gange og skrabe siderne.
Sæt massen i fryseren i ca. 30 min (eller indtil det er hårdt, men ikke frossent). Tril små runde kugler ud af massen og overtræk dem enten med chokolade eller rul dem i kokos, frysetørret hindbær, hakkede nødder eller hvad du har lyst til. Opbevar dem på køl i 1-2 uger 🙂