Denne hindbærsoftice er super nem og hurtig at lave, og kræver blot en stavblender eller en god almindelig blender. Du kan bruge de bær og frugter, som du har lyst til, og justere sødmen efter din egen smag.
Når du bruger hindbær i denne opskrift, er det godt at købe økologiske frosne hindbær for at minimere risikoen for norovirus (roskildesyge), når nu de anvendes direkte fra frossen tilstand. Risikoen for norovirus i almindelige hindbær er også meget lille, men vi synes alligevel, at det er værd at nævne.
Opskriften
2 portioner (store)
I alt: 10 min.
Ingredienser
- 1 pakke frosne hindbær (ca. 250 g)
- 1-2 dl kokosmælk fra dåse
- 1 stk appelsin (saften)
- 1 tsk vaniljesukker
- 2 spsk ahornsirup (eller anden sirup/sødme)
Næringsindhold
Fremgangsmåde
Pres saften fra en appelsin ned i en høj beholder eller plastikkande, hvis du bruger stavblender, eller direkte ned i blenderen, hvis du bruger almindelig blender.
Åben kokosmælken og rør godt rundt, så den faste, fede masse blander sig med den vandige masse.
Kom hindbær, kokosmælk og vaniljesukker i blenderen/beholderen og blend grundigt.
Smag til med sirup, sukker eller anden sødme og server for eksempel med lidt kokosmælk ovenpå og lidt frysetørrede bær.