Elsker du det mexicanske køkken, så må du altså prøve disse, som er inspireret derfra. Små tacos med lækkert og krydret vegansk “hakket”, bagt i ovnen med cheddar på. Du kan lave de små wonton wrappers selv, men de er lette købt og meget nemme at arbejde med.
De små tacos er perfekte til festen, tapasbordet eller blot til aftensmad, måske med en god salat ved siden af.
14 tacos
Forberedelse: 15 min. / Tilberedning: 20 min. / I alt: 35 min. Forvarm ovnen til 180 grader. Hak rødløget og den røde peber. Varm olie op ved middelhøj varme i en gryde v. Svits løg og “køderstatning” heri. Kom tacokrydderi i og svits til “kødet” smuldrer og har skiftet farve. Tilsæt hakkede tomater og lad det simre 5 minutter – smag til med salt og citron. Brug en muffinform og smør hullerne med lidt olie. Placer en wonton wrapper i bunden af hver muffin form. Læg nu endnu én ovenpå den første og tryk dem ned i formen. Top med 1 stor spiseskefuld kødsauce og drys med rød peberfrugt (gem lidt til serveringen) og cheddar. Bag de små tacos i 10-15 minutter til kanterne er begyndt at blive gyldne, og osten smeltet. Mens de små tacos bager i ovnen, skær da forårsløg i skiver. Top de færdigbagte tacos med en lille klat cremefraiche, forårsløg og den resterende peberfrugt.Opskriften
"Kødsauce"
Topping
Fremgangsmåde