Om vinteren må salater gerne være lidt tungere end de lette sommersalater. Prøv for eksempel denne skønne perlebygsalat med en lækker kombination af græskar og feta. Perlebyg mætter godt og giver samtidig et lækkert bid til salaten mens græskar og feta giver en perfekt blanding af sødme og salt.
Opskriften
2 store portioner
Ingredienser
- 2 dl perlebyg
- 1/4 hokkaido græskar
- 1/2 pakke frisk spinat
- Feta efter smag
- 50 g mandler
- olivenolie
Fremgangsmåde
Kom to dl perlebyg i en gryde og kog dem i 20-25 minutter. Skær derefter græskar i mundrette stykker og bag dem i ovnen ved 200 grader i 20-30 minutter, så det bliver mørt. Hak i mellemtiden mandler groft og steg dem på en pande med en lille skvat olie og salt. Bland perlebyg, græskar, spinat og mandler i en skal. Smuldr feta over og servér.