Denne vegetariske one pot pasta er alt, hvad du kunne tænke dig; hurtig, nem, sund og mega lækker!
I hverdagen kan der være en del, der fylder – så der er ikke altid god tid til madlavning.
Samtidig er der mange, der har en intention om, stadig gerne at ville lave sund og lækker mad – og det her, at denne ret kommer dig til undsætning!
Den er hurtigt at bikse sammen samtidig med, den er nem at tilberede – som navnet indikerer, foregår det hele nemlig i en enkelt gryde!
Med denne one pot pasta kan aftensmaden være klar på kun 25 minutter! Og så kan du jo bruge lige det du kan lide eller måske, hvad du allerede har i køleskabet. Mulighederne er uendelige.
Skulle du have lidt ekstra tid, kunne du servere denne ret med en salat på siden – her er lidt inspiration:
Velbekomme 🙂
Opskriften
4 personer
Forberedelse: 10 min / Tilberedning: 15 min / I alt: 25 minutter
Ingredienser
- 500 g pasta (vi brugte glutenfri majspasta)
- 1 terning bouillion
- 2 spsk tomatpure
- 250 ml plantefløde (vi brugte soyafløde)
- 1 L vand
- 0,5 glas soltørrede tomater
- 50 g spinat
- 100 g champignoner
- 1 fed hvidløg
- 1 dåse kikærter (eller anden type bønner)
- 1 stk løg (vi brugte rødløg)
- 8-10 blade frisk basilikum (brug 1,5 tsk tørret, hvis du ikke har frisk)
- 1 tsk oregano
- 1 tsk paprika
- 1 tsk hvidløgspulver (valgfri)
- 1,5-2 tsk salt
- peber
- forårsløg som topping (valgfrit)
Næringsindhold
Fremgangsmåde
Start med at skære alle dine grøntsager ud i præfererede størrelser
Tilføj alle ingredienser til en stor gryde og start tilberedningen
Når vanden koger, skru så ned for varmen og sæt låget på
Gå som udgangspunkt efter anvisningerne for kogetid på pastapakken, men sørg for at holde godt øje med det
Rør i den jævnligt, så det ikke brænder på
Retten er færdig, når pastaen er færdigkogt og sovsen, er blevet cremet
Smag til med ekstra salt og peber, hvis det behøves
Server eventuelt med ekstra basilikum og forårsløg