Disse havregrynscookies er nemme at lave og smager super skønt. De er rige på fuldkorn og har en dejlig chewy konsistens. De er lavet med masser af havregryn og er perfekte til den søde tand og som eftermiddagssnack.
Opskriften
10 stk.
I alt: 25 min
Havregrynscookies
- 1 stk gulerod
- 2 dl finvalsede havregryn
- 1 dl malede havregryn
- 1 dl sukker
- 1 tsk bagepulver
- 2 stk kanel
- 1 stk vaniljepulver
- 1/4 tsk salt
- 4 spsk smør
- 1 stk æg
Næringsindhold
Kalorier
130
Kulhydrat
16g
Protein
2g
Fedt
6g
Fremgangsmåde
1. Forvarm ovnen på 180 °C. Skræl guleroden og grynriv den groft.
- Smelt fedtstoffet i en gryde eller i mikrobølge-ovnen og lad det køle lidt af.
- Mal 1 dl havregryn, så det bliver til fintmaletmel eller brug almindeligt fuldkornsmel.
- Bland de tørre ingredienser sammen i en skål: havregryn, mel, sukker, bagepulver, kanel, vaniljepulver og salt.
- Bland smør og gulerødder sammen og kom massen over i de tørre ingredienser. Rør godt sammen. Tilsæt ægget og rør grundigt. Brug evt. hænderne til at massere ingredienserne godt sammen.
- Form ca. 10 små flade kager. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i 12-15 minutter.
-
Opbevares efterfølgende i en lufttæt beholder.
Here are a number of the web-sites we suggest for our visitors. Clarie Amos Amiel