Æggewraps kan spises når som helst og hvor som helst. Til morgenmad, frokost og aftensmad. Tag denne gulerods-æggewrap med i madpakken eller på picnicturen. Fyldet kan varieres i det uendelige, det er kun fantasien der sætter grænser. Velbekomme 🙂
Opskriften
2 personer
Forberedelse: 5 min / Tilberedning: 20 min / I alt: 25 min
Gulerod-æggewraps
- 100 g gulerod, renset vægt
- 4 stk æg
- salt og peber
- 1-2 spsk smør
- 100 g røget laks
- 2 håndfulde frisk spinat
- evt. dild dressing
Ærtemos
- 150 g frosne ærter
- 1-2 spsk citron
- salt og peber
Næringsindhold
Fremgangsmåde
Start med at lave ærtemosen. Hæld kogende vand over ærterne og lad dem stå i 5 minutter. Hæld vandet fra og stavblend ærterne. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Skræl guleroden og kom den i en minihakker eller blender. Kom æg, salt og peber op til guleroden og kør til en ensartet masse.
Varm halvdelen af smørret på en stor pande ved middelvarme. Rør rundt i æggemassen og hæld halvdelen på panden, skru ned på svag varme og dæk med stanniol. Når æggewrappen er færdig, tages den forsigtigt af panden med en palet, over på en tallerken. På samme måde laves den anden æggewrap.
Smør æggewrapsene med ærtemos. Kom en håndfuld spinat, revet gulerod og røget laks på. Dryp med lidt citronsaft. Rul den sammen og server.
Tip:
Det smager også skønt med en stribe dilddressing i wrappen. Er du ikke så vild med laks, kan den helt udelades eller du kan bruge parmaskinke i stedet for.