Nogle gange skal der bare stå chokolademousse på menuen! Men vidste du, at man nemt og hurtigt kan lave en chokolademousse, som ikke indeholder fløde? Denne mousse består af æggehvider, mørk chokolade, lidt sødme og lidt kokosolie. Super simpelt, og super lækkert! Og så skal det kun på køl i en halv time! Sæt i gang! 🙂
Opskriften
8 portioner
Ingredienser
- 2 stk plader rigtig god 70% chokolade
- 1 tsk kokosolie
- 6 stk bægre æggehvider
- 1 tsk sukker eller sødemiddel med samme sødmegrad som sukker
Forslag til topping
- stk bipollen
- 3 stk passionsfrugter
Fremgangsmåde
Chokolade smeltes over vandbad og tilsættes en lille smule kokosolie. Pisk æggehviderne stive.
Chokoladen vendes sammen med de stiftpiskede æggehvider. Tilsæt sukker eller sødemiddel.
Hældes i skåle og sættes på køl i 30 min.
Serveres med lige det man trænger til af frisk frugt, frø og lignende.
Her serveret med passionsfrugt for at et frisk modspil til den “fede” mousse.