Pandekager smager bare dejligt! Denne variant lavet af banan, fuldkornshvedemel og havregryn er et skønt, mættende og sundere alternativ til de “normale” pandekager – og så smager de bare rigtig godt!
Opskriften
2 personer
Ingredienser
- 2 modne bananer
- 3 æg
- 1 dl fuldkornshvedemel
- 1 dl havregryn
- 0,5 tsk salt
- 1 tsk kardemomme (kan udelades)
- 1 tsk vaniljesukker (kan udelades)
- en smule olie til stegning
Fremgangsmåde
Hæld alle ingredienser op i en skål og giv det en tur med stavblenderen (alternativt kan en almindelig blender også bruges). Hæld lidt olie på en pande og lav dine pandekager. De er nemmest at arbejde med, hvis du ikke laver dem alt for store.
Servér pandekagerne med en lille klat creme fraiche eller skyr, friske bær, hakkede mandler, mynteblade, æblesirup eller andet godt.