Denne super lækre kage er udviklet af tidligere “Den store bagedyst” deltager Jette Stub, og blev serveret til Carrotsticks 5 års fødselsdag. Hvis du kunne tænke dig at smage denne skønne kage, så får du opskriften lige her.
Find Jette på Instagram under navnet @Kagefryd.
8 store stykker
Bund Farin og æg piskes godt, og de øvrige ingredienser tilsættes og der røres igen rigtig godt. Dejen hældes i en form ca. 30×40 cm eller en springform 24 cm. Bages 30-40 min. ved 190° Frosting Pisk smørret luftigt, og tilsæt herefter, vaniljesukker, salt, citronskal og flormelis. Pisk frostingen godt og smag til med citronsaft. Nu er frostingen klar til at blive smurt på kagen. Jeg har på min kage tyllet frostingen på, så bliver den lige lidt mere raffineret i udtrykket. Pynt evt. med hakkede valnødder.Opskriften
Bund
Frosting
Fremgangsmåde
Stort tillykke med de 5 år:-)
Og skøn kage, især bundens ingredienser:-)
Hvornår tilsætter du creamcheese?
Cremecheesen tilsættes sammen med flormelis og de øvrige ingredienser, efter smørret er pisket cremet og luftigt, derefter piskes igen til alt er godt blandet og lækker cremet.