Det mexicanske køkken har i den grad ramt Danmark, heldigvis! Mexicansk mad er super lækkert – og har man sagt Mexico, så må man også sige quesadillas (udtales kæsadijas 😉 ). Mange af os har smagt en klassisk wrap eller burrito, eller fyldt en tacoskal eller to. Quesadillas er ikke lige så udbredt, hvilket er en skam. En quesadilla er to wraps med lækkert fyld imellem, som man varmer på panden. Jeg har her lavet en vegetarisk variant med feta, avocado og frisk spinat. De kan spises som snack skåret i trekanter eller til frokost og aftensmad.
Prøv evt. sammen med en lækker hjemmelavet guacamole – fx Simpel og hurtig guacamole eller Spicy guacamole med jalapenos og tomat.
Opskriften
2 personer (giver 2 quesadillas)
Ingredienser
- 4 stk fuldkornswraps
- 2 stk avocado
- 2 spsk cremefraiche
- 100 g feta (eller anden ost)
- 2 håndfulde frisk spinat
- Evt. lidt jalapenos eller frisk chili
Fremgangsmåde
Skær avocadoerne i tynde skiver.
Smør pandekagerne med cremefraiche, top med avocado, smuldret feta og frisk spinat, læg låg på med en pandekage.
Steg pandekagen på en varm pande indtil den bliver flot gylden, vend og gør det samme på den anden side.