Denne dip-dressing er den perfekte dressing til eksempelvis kartofler og grillede/stegte køderstatninger. Den er nem at variere, og du kan bruge lige de krydderurter, som du har lyst til eller har til rådighed. Jeg kan godt lide en simpel dressing som pifter retter op, uden at overdøve retternes øvrige komponenter. Derfor laver jeg oftest dip simpel med få krydderier og persille, men den er også god med eksempelvis karry, paprika, oregano og koriander og kan på den måde give et pift til mange forskellige typer retter.
Du kan også prøve vores aioli og sommerdip, som begge er gode til både kød og grøntsager.
Opskriften
2 personer
Ingredienser
- 1 dl persille
- 1/2-1 dl dild (hakket)
- 2 dl creme fraiche 9 %
- 1 fed hvidløg
- 2 tsk citronsaft
- salt
- peber
Næringsindhold
Fremgangsmåde
Skyl persillen og hak den groft. Gør det samme med dilden. Bland creme fraiche, persille, dild og presset hvidløg i en skål. Smag dressingen til med salt, peber og citronsaft.