Disse syltede gulerødder passer perfekt som en syrlig snack eller som tilbehør i fx tacos eller pitabrød.
Denne opskrift er fra vores bog “GULERØDDER”
Opskriften
2 glas
I alt: 20 min
Ingredienser
- 200 g gulerødder
- 1/2 rødløg
- 2 røde chilier
- 1,5 dl eddike
- 1/2 stk salt
- 1 tsk sukker
- 1 stk laurbærblad
- 2 stk kviste timian
Fremgangsmåde
- Skræl gulerødderne og skær dem i tynde eller skiver. Pil løget og skær dem i tynde skiver. Flæk chilierne og fjern kernerne, inden du skærer dem i tynde halvmåner.
- Bland eddike, vand salt og sukker i en gryde og tilføj laurbærblad samt et par kviste timian. Bring blandingen i kog og tilsæt gulerødder, rødløg og chili.
- Ønsker du bid i dine gulerødder, tager du blandingen af varmen, så snart det koger, og hælder det hele i en i en skål. Køl ned til stuetemperaturen og hæld blandingen i et tætsluttende glas.