Står du og mangler en opskrift på en god salat som tilbehør til den tunge vintermad, så skal du prøve denne skønne rosenkålssalat med hasselnøddedressing og tranebær.
Kilder: Mad af Ingeborg Suhr
Opskriften
4 personer
Ingredienser
- 300 g rosenkål
- 1 stk æble
- 25 g hasselnødder
- 25 g tørrede tranebær
- stk Evt. en smule salt
- 25 g hasselnødder
- 3 spsk ris- eller hvidvinseddike
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk hakket persille
- 4 spsk olie
- 0,5 tsk groft salt
- 1 knsp friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Start med at lave hasselnøddedressingen. Blend eller hak de i alt 50 gram hasselnødder fint. Læg 25 gram til side. Tilsæt derefter eddike, knust hvidløg og hakket persille til den ene portion nødder. Rør olie i blandingen og smag til med salt og peber.
Pil de yderste visne blade af rosenkålen. Skær den nederste del af stokken af. Skyl dem. Snit rosenkålene fint i tynde strimler, eventuelt i en food processor. Vask æblet, og skær det i mindre tern. Varm en pande, og rist de hakkede hasselnødder under omrøring, til de er lysebrune, afkøl dem derefter. Bland dem i salaten sammen med tranebær og hasselnøddedressingen. Smag til med salt.
hej ville bare spørge om de hade reklamer de fører på facebook virkelig kommer fra jeres side???
Hej Nadja.
Nej det gør de bestemt ikke – vi har politianmeldt dem og forsøger på nuværende tidspunkt at stoppe dem. Hvis du vil hjælpe os må du meget gerne gå ind og anmelde den side der bruger vores navn. Indtil videre har vi registreret at det er siden “Bikini-Krop” der anvender dem. Er det også den side du kan se?
Med venlig hilsen
Marie Klee