En lækker opskrift på portobellosvampe med fyld der ligger let i maven. En tur i grøntafdelingen i supermarkedet den anden dag inspirerede os til denne opskrift. Udover svampene kom der feta, persille og andre lækre sager i kurven. Resultatet af opskriften blev overraskende godt.
Tip: Portobellosvampene kan både bruges som en lækker forret eller som hovedret sammen med en god salat.
Den fine tallerken på billedet er i øvrigt en reklamegave fra Bungalow.dk
Opskriften
2 personer
Ingredienser
- 2 stk portobellosvampe
- 50 g feta
- 1 håndfuld persille
- 1 håndfuld spinat eller rucola
- 4 spsk rasp
- 1/2 dl olivenolie
- 1 drys salt
- 1 drys peber
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader.
Rens portobellosvampene og skær stokken af og gem den.
Pensl svampene på ydersiden med olivenolie og læg dem med bunden nedad i et ovnfast fad eventuelt med en rist under, så væsken kan dryppe fra.
Finhak stokken, rucola/spinat og persille og bland det hele sammen.
Smuldre feta i og bland til slut rasp, olivenolie samt salt og peber i.
Tilsæt mere olivenolie, hvis massen er for tør og usammenhængende.
Fordel massen i de to svampe og sæt dem i den forvarmet ovn i 15-20 minutter, indtil de begynder at væske.
Velbekomme 🙂