Hvis du har lyst til noget kageagtigt, men som ikke skal være for tungt og sødt, så prøv denne her rabarbercrumble.
Hvis den skal være til din gæst/gæster, anbefales det at lave dobbeltportion af selve crumbledejen (eller tilføje mere sukker), så kagen bliver sødere.
Du kan også bruge æbler i stedet for rabarber og tilføje noget kanel i crumblen.
Begge dele smager fantastisk med cremefraiche til 🙂
Opskriften
2 portioner
Forberedelse: 10 min. / Tilberedning: 15 min. / I alt: 25 min.
Ingredienser
- 200 g frosne rabarber (fx. fra Irma)
- 1 tsk stivelse (fx. majs)
- 50 g sukker
- 25 g kokosolie (eller smør)
- 50 g havregryn (glutenfri hvis du har cøliaki)
- 50 g nødder
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Bland rabarber, sukker og stivelse i en skål.
Hæld blandingen i et lille tærteform eller silikoneform.
Put fedtstof, sukker og havregryn i skålen og bland det sammen med fingrene.
Hæld ud over rabarberne sammen med nødderne.
Bag crumblen i cirka 15 minutter.
elsker alt med Rabarber, derfor skal denne opskrift helt sikkert prøves. Det lyder rigtig lækkert. <3
Elsker rabarber og benytter denne skønne opskrift. Let og overskuelig i en travl hverdag ❤️
Hej Lisbeth
Jeg er glad for du kan lide opskriften! Og tak fordi du følger med 🙂
Mange hilsner
Marie Klee