Selvom der ikke er lang tid tilbage af sommeren, vil jeg alligevel komme med en opskrift på en lækker mojo – en lækker dip, som kan bruges til både kød, grøntsager og brød. Det er også perfekt som en af de små retter til en hjemmelavet tapas.
Prøv også vores allround-dip og lækre aioli
Opskriften
4 personer
Ingredienser
- 1 stk rød peberfrugt
- 2 tsk æbleeddike
- 1 drys chilipulver
- 1 tsk paprika
- 1/2 dl olivenolie
- 1 drys salt og peber
Fremgangsmåde
Flæk peberfrugten og fjern kernerne. Læg den herefter på en bageplade beklædt med bagepapir. Stil bagepladen på en af de øverste riller og bag peberfrugten ved høj varme, indtil den begynder at blive sort og skrællen ‘bobler op’. Det tager cirka 5-10 minutter. Tag herefter peberfrugten ud af ovnen og læg den i en frysepose, der lukkes til. På den måde kan man gnide skrællen af. Blend til slut peberfrugten med de resterende ingredienser.
Der lækkert ud, bliver prøvet idag. Hvad er det grønne i din på billedet? 🙂
Hej Patrick. Tak for din besked 🙂
Jeg kan ikke svare dig på hvad det grønne på billedet er, da opskriften desværre er af ældre dato, men mit umiddelbare gæt er persille! Som vil passe meget godt i dippen.
Kærligst, Caroline.