For at lave en interessant salat eller madpakke er det sommetider nok at pifte en god klassiker op. Gulerodsråkost med rosiner er lidt ligesom den sorte kjole i skabet, som altid holder, og som kan tilpasses alle lejligheder. Giv din gulerodsråkost følgeskab af en smule blåbær og kokosmel, og se så bare – voila!
SE OGSÅ: Rød mangosalat med gojibær
Tip! Erstat rosinerne med tørrede morbær, det giver salaten en dejlig karamelsmag, lidt kant som klæder guleroden rigtig godt, og som passer fortrinneligt til smagen af kokos. De fås fra Urtekram eller i din helsekostforretning.
Opskriften
1 portion
Ingredienser
- 2 stk medium gulerødder
- 1/2 stk citron, saften
- 1,5 dl blåbær
- 3 spsk rosiner eller tørrede morbær
- 3 spsk kokosmel
Fremgangsmåde
Skyl og skræl gulerødderne. Riv dem eller kør dem til mindre stykker ala bulgur i en food processor. Bland gulerødder og citronsaft i en tupperware. Skyl blåbær og bland dem i råkosten sammen med, rosiner/morbær og kokosmel.