Jeg kunne engang ikke lide sushi, men synes alligevel, at det så vildt lækkert og spændende ud, når andre spiste det.
Hvis du har det ligesom jeg havde, eller bare synes det kunne være sjovt med lidt anerledes sushi, så skal du helt sikkert prøve denne tortillasushi!
Jeg har brugt parmaskinke i min rulle, men laks med smøreost, pesto og spinat ville helt sikkert også være et hit!
Opskriften
1 person
Ingredienser
- 1 stk fuldkornstortilla
- 2 tsk basilikumpesto
- 2 skiver parmaskinke
- 1/2 peberfrugt
- 1 stk gulerod
- 2 stk soltørret tomat
- 2 håndfulde spinat
- salt & peber
Fremgangsmåde
Varm tortillaen kort på en pande eller brødrister.
Smør med pesto, lav gulerodsstrimler med en skræller, hak de soltørrede tomater i mindre stykker og skær peberfrugten i tynde stave.
Fordel parmeskinken, gulerodsstrimlerne, de soltørrede tomater og spinat i tortillaen og læg peberfrugterne på langs i midten.
Krydr med salt og peber, rul den stramt sammen og skær ud i mundrette stykker.