Lækker grød med pekannødder og dadler, der bedst kan beskrives som morgengrødens svar på gulerodskage. Perfekt til langsomme weekend-morgener.
Denne opskrift er fra vores bog “GULERØDDER”
Vil du se mere morgenmad? Så gå til vores morgenmad sektion
Opskriften
2 personer
Ingredienser
- 1 stk gulerod
- 1 dl havregryn
- 1 dl vand
- 1 knsp salt
- 1 stk kanel
- 2-4 stk tørrede dadler
- 1 håndfuld pekannødder
Næringsindhold
Kalorier
214
Kulhydrat
21g
Protein
4g
Fedt
12g
Fremgangsmåde
- Skræl og riv guleroden fint. Kom gulerod, havregryn, vand, mælk og salt i en gryde.
- Kog op ved svag varme og rør jævntligt, til grøden når den ønskede konsistens. Tag gryden af varmen og tilsæt kanel.
- Hak dadler og pekannødder og drys dem over grøden. Hæld grøden i en skål.
- Topping: Bland skyr med vaniljepulver og server som topping på grøden.