Du kan lave fritter af mange grøntsager, fx sød-kartoffel, pastinak, persillerod, rødbeder eller knoldselleri. Vi synes at gulerodsfritter er rigtig lækre og gerne med en hjemmelavet aioli til- eller som her lavet til en lun salat med sprøde balsamicobagte rødløg og feta. Du kan også vælge bare at lave fritterne, måske det kan være en nemmere måde at få grøntsgaer i unger eller mændene, det bliver en pommes-frites-ligende snack.
Bag fritterne med dine yndlingskrydderier, fx basilikum, ramsløg eller timian.
4 pers.
Forberedelse: 15 min. / Tilberedning: 30 min. / I alt: 45 min. Balsamicobagte rødløg: Gulerodsfritter: 4. Skyl og skær gulerødderne i lige store stykker. Læg dem på bagepapir på en bageplade i ét lag og hæld olie, salt og krydderi udover. Bland det hele godt sammen med hænderne. Bag gulerødderne ved 200 C varmluft i ca. 20-30 min. alt efter ønsket konsistens. 5. Bland rødløg og gulerodsfritter og smuldr fetaen over Opskriften
Gulerodsfritter:
Bagte rødløg:
Næringsindhold
Fremgangsmåde