Kartoffelsalat forbindes oftest med masser af mayonnaise og som tilbehør til grillpølser eller frikadeller. Denne version er uden mayonnaise, men den er til gengæld proppet med smag og friskhed.
Opskriften
2-4 personer
Ingredienser
- 300 g kartofler
- 1 stk moden mango
- 0,5 bundt frisk dild
- 2 spsk koldpresset olivenolie
- 2 spsk citronsaft
- 1 tsk dijonsennep
- 0,5 tsk karry
- salt og peber
- flydende honning
Fremgangsmåde
Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand 10-15 minutter alt efter størrelse
Lad kartoflerne køle af i køleskabet, mens du forbereder resten
Skræl og skær mangoen i mundrette tern
Hak dilden, og bland en dressing af sennep, olie, citron og karry
Smag til med salt, peber og honning
Skær kartoflerne i halve eller kvarte, og mix alle ingredienser i en serveringsskål
Servér med frisk dild på toppen