Trænger du til noget sødt og lækkert, når eftermiddagssulten melder sig? De her stenaldermuffins er nemme og hurtige at lave, kræver få ingredienser, kan fryses ned og passer perfekt til madpakken. De har masser af kostfibre, sund fedt og protein, som giver et stabilt blodsukker. Det er godt, hvis man gerne vil tabe sig eller sørge for, at ens energiniveau ligger stabilt i løbet af dagen. Og så smager de hamrende godt!
Opskriften
20 minimuffins
Forberedelse: 10 min. / Tilberedning: 20 min. / I alt: 30 min.
Ingredienser
- 200 g kerner/frø (fx sesam, græskar, solsikke, hørfrø)
- 50-100 g mørk chokolade/tørrede bær
- 2 stk æg
- 0,5 dl vand
Fremgangsmåde
Bland ingredienserne sammen, hæld i silikoneforme og bag på 200 grader almindelig ovn i 15-20 minutter.
Hej 🙂
Kan man bruge almindelige u-tørrede dadler til denne opskrift? 🙂
Ja til at søde med? Det burde der ikke være noget i vejen for 🙂
De ser super spændende ud, hvilken % chokolade bruger du til dem og kan de fryses ned til senere brug ?
Hej Rebecca
Jeg har brugt alt fra 70%-90% 🙂 Jeg har ikke prøvet at fryse med ned, men meld gerne tilbage om det fungerer 🙂
Mvh.
Cecilie
kan man ikke få en opskrift på glutenfrit brød bagt med skyr men uden havregryn og gulerødder
kan ikke tåle gluten men vil gerne have en god opskrift uden havregryn og gulerødder
Hej Benny,
Tak for din besked! 🙂
Sådan én opskrift tror jeg desværre ikke at vi ligger inde med…
Kærligst, Caroline.