Denne spinatwrap er med røget laks, avocado og sesamfrø og er super sund, lav på hurtige kulhydrater og rig på sundt fedt, protein, vitaminer og mineraler. Dermed er den velegnet som slankemad.
Du kan også fylde wrappen med andre ting – for eksempel vegetarisk kød-/kyllingeerstatning, spidskål, salte peanuts og ananas.
Bemærk: Hav lidt tålmodighed når du laver wrappen. Det foregår i en pande og på lav varme, så giv den god tid så den ikke falder fra hinanden. Hvis ‘dejen’ er for våd, så kom lidt HUSK-fibre eller fuldskornsmel i. Billederne er med hakket spinat – det kan du også bruge men kræver ekstra tålmodighed og forsigtighed.
Opskriften
2 stk.
Forberedelse: 5 min. / Tilberedning: 10 min. / I alt: 15 min.
Ingredienser
- 1 pakke frossen hel spinat (450 g)
- 2 stk æg
- salt
- 1 pakke røget laks
- 1 stk avocado
- 2 spsk sesamfrø
- smør (til stegning)
Næringsindhold
Fremgangsmåde
Klik på tallene på billedet, for at se fremgangsmåden.
Put den frosne spinat i en si, hæld varmt vand over til det er tøet op og pres væsken ud med hænderne.
Bland spinaten med æg og lidt salt i en skål.
Put lidt smør på panden, hæld halvdelen af ‘dejen’ på og bred det ud med fx. en spatel så det bliver en spinat’pandekage’.
Lad den stege på lav varme til den hænger sammen og vend den forsigtigt.
Læg den på din tallerken når den er færdig og fyld den med hvad du har lyst til.
Velbekomme 🙂
Er det til 2 personer? Er ved at lave det og synes 450g virker af meget
Hej Sabina,
Ja, jeg fik det også til to pandekager, da jeg lavede den sidst. Jeg ændrer det lige i opskriften 🙂
Mange hilsner
Marie
Kan man bruge alm. spinat?
Yes, det kan du, det ville jeg blot hakke fint og sørge for er helt tørt 🙂