Her får du opskriften på en omgang lækre fyldte auberginer og peberfrugter! Du vælger selv, hvilken slags kød du vil anvende i opskriften, jeg har dog brugt hakket svin og kalv til netop denne opskrift.
Den grønne salat på billedet består af grøn salat med avocado, bønnespirer og frysetørrede hindbær.
Opskriften
2 personer
Ingredienser
- 1 aubergine (ca. 300 g)
- 1 peberfrugt
- 200 g hakket svin og kalv
- 2 æg
- 1 dl havregryn
- 3 spsk hvedemel
- 2 spsk mælk
- salt og peber
- blandede friske krydderurter
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 170 grader. Skær auberginen igennem på langs. Udhul den så der er 1 cm skal tilbage. Indmaden hakkes fint og blandes med kødet. Bland æg, havregryn, mel, mælk, salt og peber i. Rør farsen sammen og fordel den i de halve aubergine og halverede peberfrugt. Placer dem i et ovnfast fad og put dem i ovnen i 25-30 minutter.