Jeg er virkelig blevet fan af fuldkornswrap til frokost. Det er nemt, hurtigt og lækkert. Fyldet kan varieres i det uendelige, og den er nem at have med på farten. Har du rester tilovers fra en salat, kan den med fordel også puttes i med lidt pesto eller anden dressing. Jeg har altid en pakke fuldkornswraps liggende i skuffen, så jeg hurtigt kan lave en wrap, når lysten melder sig.
Opskriften
1 person
Ingredienser
- 2 stk æg
- 1/2 stk peberfrugt
- 1 stk gulerod
- 1 stk agurk
- 1 stk fuldkornstortilla
- 1 pakke smøreost med urter
- 2 stk parmaskinke
- salt og peber
Fremgangsmåde
Lav spejlæggene som ønsket.
Skær peberfrugt, gulerod og agurk i tynde stave.
Varm tortillaen kort på en pande eller på en brødrister.
Smør med ost, læg et lag parmaskinke og fordel grøntsagerne i midten af tortillaen.
Top med spejlæg, salt og peber.
Rul sammen og spis.