Denne super lækre veganske opskrift fortjener helt klart at blive delt. Opskriften er udviklet af Cecilie Bresson, som er vegansk madblogger på Pieceofplants og siden Vildtvegansk
6-8 personer
Skræl æblerne og skær rundt om kernehuset så du får 4 stykker ud af et æble. Kassér kernehuset. Skær æblestykkerne i tynde skiver og kom dem i en skål. Tilsæt vaniljesukker og kokossukker til skålen og bland det godt sammen. Kom havregryn (75g blendet til mel), kokosmel, kanel, vaniljesukker og kokossukker i en anden skål og bland det godt. Hak valnødder og mandler fint og tilsæt dem til skålen med havregryn. Tilsæt kokosolien til skålen med havregryn og bland/ælt det med hænderne således at kokosolien bliver godt fordelt. Kom æbleskiverne i et ovnfast fad. Fordel dem i et jævnt lag og tryk dem lidt sammen. Hæld crumblen udover og fordel den så den dækker æblerne men tryk ikke for meget ned på crumblen. Tænd ovnen på 175 grader varmluft og sæt kagen ind. Bag æblecrumblen i ca. 30 minutter indtil crumblen er flot gyldenbrun. Server kagen lun med vegansk flødeskum, kokosfløde eller vegansk vaniljeis til.Opskriften
Æblemassen
Crumble
Fremgangsmåde