Er der noget så sommer-agtigt som koldskål? Nej vel. Det er faktisk dejlig nemt at lave den selv. Her får du opskriften på en proteinrig, nem, hurtig og lækker koldskål til de lune sommerdage.
Det lækre ved koldskål er, at det er en sund dessert, og så er den let både i smag, konsistens og kalorier. Når det er varmt udenfor, kan mange desserter godt føles lidt tunge, hvorimod koldskålens syrlighed kan virke let og opfriskende.
God fornøjelse 🙂
Opskriften
2 personer
Ingredienser
- 3 dl skyr
- 0,5 citron (saft + skal)
- 3 tsk vaniljepulver
- 4 tsk sukker
- 1/2 dl kærnemælk (kan undlades)
Fremgangsmåde
Riv skallen af citronen og bland den, saften og resten af ingredienserne sammen i en skål. Smag eventuelt til med citron, vaniljepulver eller sukker, hvis du synes, at den mangler noget. Er konsistensen for tyk, kan du tilsætte en smule kærnemælk, mælk eller vand. Velbekomme 🙂