Mysli er sundt og lækkert, fyldt med kostfibre til fordøjelsen og masser af dejlig knas. Her er opskriften på en nem, hjemmelavet mysli, som kan bruges på skyr/yoghurt og på hytteost, til morgenmad, mellemmåltid eller dessert. Det er også velegnet som sund slik.
Du kan bruge alle de kerner, gryn og tørrede frugter, du har. På billedet er der brugt græskarkerner, solsikkerkerner, chiafrø, hørfrø, sesamfrø, havregryn og tørret æble. Men du kan også bruge tørrede tranebær, rosiner, ruggryn, kokosmel, nødder, eller hvad du nu lige har. Opbevar for eksempel i et syltetøjsglas et tørt sted.
Velbekomme 🙂
Opskriften
2-4 personer/dage
Forberedelse: 0 min. / Tilberedning: 10 min. / I alt: 10 min.
Ingredienser
- 2 dl kerner, frø, gryn, tørret frugt
- 1 spsk honning
Fremgangsmåde
Hvis du bruger græskarkerner, så start med at riste dem på den tørre pande, til de popper. Put resten af dine kerner/gryn og honning på panden og rod rundt i det. Det kan let brænde på, så tag det af kort efter, når de er let gyldent.