Hola! Her får du opskriften på en omgang lækker guacamole til dine tacos, chips og gulerodsstænger! Den kan enten laves super hurtigt ved at stavblender det hele eller ved at mose, skære og presse de forskellige ingredienser, så det bliver en mere grov guacamole. Det hele kommer an på, hvor meget tid du har lyst til at bruge.
Prøv også vores opskrift på simpel og hurtig guacamole eller se alle vores andre dip og dressingopskrifter her. 🙂
Opskriften
4 personer
Ingredienser
- 2 store avokadoer
- 2-3 spsk lime- eller citronsaft
- 1 tomat
- 1/2 løg
- 1-2 tsk syltede jalapenos
- 1/2 tsk salt
- 2 fed hvidløg
- 1-2 spsk cremefraiche (til at justere konsistensen)
- peber
Fremgangsmåde
Del avocadoerne, fjern stenene og skrab kødet ud. Fjern skralden på løget.
Hurtig version: Kom alle ingredienserne i en stavblender og blend.
Langsommere version: Mos avocadokødet med en gaffel. Skær tomaterne i både, og fjern kernerne/den våde del. Hak tomaterne fint. Hak løg og jalapenos fint (eller kør det igennem en minihakker). Pil hvidløget, og skær det fint eller pres det. Bland alle ingredienserne i en skål.
Smag til med salt, peber, citronsaft og hvidløg. Brug cremefraiche til at justere konsistensen, hvis du har lyst.