Skal der tankes op for grøntsagerne, på den nemme måde? Så prøv den her ærtesuppe. Du kan også lave dobbeltportion og fryse resten ned, så har du til en anden dag hvor du ikke lige orker det hele store i køkkenet.
Velbekomme 🙂
Opskriften
1-2 portioner
Forberedelse: 10 min. / Tilberedning: 10 min. / I alt: 20 min.
Ingredienser
- 1 spsk olie
- 1-2 stk løg
- 3 fed hvidløg
- 150 g frosne ærter
- 3 dl vand
- 1 stk bouillon terning
- kerner (til drys)
Fremgangsmåde
1. Hak løg og hvidløg groft
2. Steg dem i olien i en gryde til de er bløde
3. Tilsæt ærter, vand og smuldret bouillonterning og lad det koge 10 minutters tid
4. Blend med stavblender
5. Drys med græskarkerner eller solsikkekerner, ristet til de er poppet eller brune på en tør pande