Dadelkugler er skønne både som eftermiddags- og aftenssnack, når man har brug for lidt sødt. Her er en simpel opskrift, som kan laves på meget kort tid og varieres i det uendelige.
Tip! Du kan variere dadelkuglerne ved for eksempel at tilsætte peanutbutter eller andet nøddesmør, kaffe, chiafrø eller revet appelsinskal. Du kan også rulle dem i frysetørrede bær eller hakkede nødder. Det er kun fantasien, der sætter grænser.
Opskriften
20
Ingredienser
- 200 g dadler
- 175 g mandler
- rent kakaopulver (mængden afhænger af, hvor intens du ønsker smagen skal være)
Fremgangsmåde
Kør mandlerne i foodprocessor, til de er finthakkede. Kom dadler og kakaopulver i og blend til massen kan presses sammen med fingrene.
Tril derefter massen til kugler og rul dem i ren kakaopulver eller kokosmel. Det er også lækkert at overtrække dem med mørk chokolade, hvis det skal være ekstra lækkert.
Er kæmpe fan af dadelkugler, netop fordi de kan varieres i det uendelige 😀
Mange hilsner,
Nadja, http://sunderehverdag.dk